Cum sa sprijini o noua mamica si pe noul ei bebelus

Cum sa sprijini o noua mamica si pe noul ei bebelus
Darul minunat al nasterii este o minune a vietii care transforma orice femeie care trece prin asta. Pe langa un dar minunat al creatiei, este si o responsabilitate mare pentru orice familie care trece prin asta si oricat de bine pregatiti ne gandim ca suntem, unele lucruri ne pot lua prin surprindere. De aceea este important sa ajutam pe noua mamica in calatoria asta frumoasa numita nastere si tot ce urmeaza dupa ea.

Va oferim o serie de cadouri pe care le puteti face noii mamici pentru a-i usura munca in cautarea de hainute si accesorii pentru cel mic.

Acesorii pentru cel mic si pentru noua mamica

- body copii mici

Fie ca il vrei personalizat cu numele celui mic sau orice imagine care va reprezinta, un body pentru cel mic va fi util in multe situatii. Sunt recomandate mai multe chiar, tinand cont ca cei mici le murdaresc usor si au nevoie sa fie schimbati des. 

- cutiuta dentitie

O amintire care va dainui mereu pentru cel mic, o cutiuta de dentitie care sa-i pastreze vie memoria copilariei in timp. Este un cadou excelent pentru noua mamica care o va ajuta sa tina pasul cu schimbarile rapide prin care trece bebelusul ei printre care se numara pierderea dintilor de lapte.

- bratara banut aur copilasi

Fa-i un cadou elegant celui mic pe care sa il poarte la diferite ocazii, precum taierea motului, iesiri cu familia sau alte evenimente in care vrei sa ii scoti in evidenta fragilitatea si frumusetea. Poate fi si o memorie a tineretii sale, bratara fiind din aur si dainuind in timp chiar si dupa ce acesta nu o mai poate purta, crescand peste marimea ei. 

Pentru a putea completa aceasta lista, va oferim si inca o recomandare pentru noua mamica care sa o ajute in ceremoniile care urmeaza. Un trusou botez complet format din body, panza alba din bumbac numita crisma, prosop din bumbac, fasa sticluta mir, prosop pentru preot si sapun solid. Mai exact, tot ce are nevoie cel mic pentru ceremonia sacra a botezului.

Acestea sunt recomandarile noastre prin care poti sa o ajuti pe noua mamica cu o serie de accesorii elegante care ii pot face viata mai usoara si tinuta mai eleganta celui mic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!