Ce accesorii sa porti in vacanta de vara pe litoral sau la terasa

Ce accesorii sa porti in vacanta de vara pe litoral sau la terasa
Sezonul vacantelor este in plin si toata lumea se bucura de vremea buna fie pe litoral, fie la munte sau la o teresa in parc. Caldura ne da o stare de bine si ne motiveaza sa iesim si sa ne petrecem timp de calitate impreuna cu familia sau prietenii. Indiferent de eveniment sau ocazie insa, tinuta este importanta atat pentru prima impresie cat si pentru starea de bine a voastra.

Pentru a va putea bucura de orice eveniment, va recomandam tinute lejere, fie din camasi simple de in sau pantaloni scurti albi, fie din tricouri largi si pantaloni la fel. Pe partea de accesorii, nu recomandam sa exagerati in sezonul cald, efectul estetic fiind unul contrar celui pozitiv atunci cand purtati prea multe bratari sau lantisoare. 

Avem cateva mici recomandari pentru oricine vrea sa isi creeze o tinuta simpla de plaja sau iesit seara in club. 

- bratara tablita argint si piele
bratara tablita argint


Un model elegant, ce se poate asorta atat la blugi si tricou, cat si la tinute mai elegante cu camasa, sacou pentru evenimente mai oficiale. Tablita dina argint poate fi gravata cu orice text doriti, fie el motivational sau un mesaj scurt cu impact personal. 


- colier cruce aur
colier cruciulita aur
Un colier simplu si elegant este uneori singurul accesoriu de care aveti nevoie la o tinuta de zi cu zi. Ceva care sa nu va incarce gatu prea mult si sa va ofere un plus de individualitate si confort. Minimalismul va fi mereu la moda, indiferent de sezon. 


- colier nume decupat
colier nume decupat


Un colier simplu cu numele tau decupat din argint este un accesoriu ce poate fi asortat lejer la diferite tinute, fie de zi sau de noapte. Daca doriti sa va completati garderoba cu un accesoriu elegant ce va fi mereu la moda, va recomandam acest colier cu nume. Gravarea este inclusa in pret.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!