Personalizeaza-ti camera pentru sezonul rece

Personalizeaza-ti camera pentru sezonul rece
Odata cu terminarea sezonului cald si a temperaturilor ridicate, din pacate, ne vom intoarce mai des in camerele noastre si vom petrece mai mult timp in casa. Deodata ce vom petrece un timp mai indelungat in ea, este important sa ne facem camera cat mai placuta pentru a petrece timpul in ea. Pe langa culoarea incaperii si accesoriile din ea conteaza pentru a ne simti comozi si sa avem acel sentiment de acasa. 

Pentru a ne putea simi comozi, avem nevoie sa ne personalizam camera dupa gusturile si stilul nostru propriu. Fie ca este vorba de o camera in care stati in chirie sau din casa proprie, e recomandat sa va personalizati camera dupa stilul si gusturile proprii. Noi avem o serie de recomandari care va pot ajuta sa va trasformati camera in ceva drag inimii voastre.

Recomandarile noastre pentru a va face camera unica:


- ceas de perete personalizat

Fie ca vrem sau nu, timpul este o constanta a vietii si trebuie sa stim mereu ce ora este pentru a ne organiza treburile conform ei. De ce sa alegi insa un ceas simplu si plictisitor din comert cand poti sa iti creezi unul cu o poza care iti starneste amintiri placute sau cu orice text dorit. Asa de fiecare data cand veti urmari ceasul va va starni un zambet.

- cana termosensibila personalizata

De fiecare data cand iti bei cafeau sau ceaiul de dimineata, fa-o intr-un mod unic care sa iti starneasca o emotie. Personalizeaza-ti o cana termosensibila cu o poza dorita sau un text. Acesta dispare cand cana este rece si se arata cand turnati o bautura fierbinte in ea. O idee perfercta pentru a-ti surprinde oaspetii. 

- perna forma inima personalizata

Fie ca vrei sa te relaxezi pe pat sau sa o tii pe o canapea din living, o perna sub forma de inima cu textul sau imaginea dorita va completa incaperea intr-un mod elegant. Creaza-ti o perna pe masura personalitatii tale si pune-o la loc de cinste.

- aranjament floral trandafiri sapun

Fie ca apreciezi florile sau nu, acest cufar cu aranjament floral din trandafiri sapun va infrumuseta camera ta fara nicio urma de indoiala. Acestia sunt creati cu migala din foita de sapun de diferite culori, pentru a oferi un efect estetic impresionant. 

Acestea sunt recomandarile noastre pentru a-ti crea o camera eleganta care sa iti inspira sentimentul de acasa. Renunta la modele banale din magazin si creaza-ti lucrurile din jur dupa stilul si preferintele tale. Lucurile din juru nostru ne pot influenta intr-un mod pozitiv sau negativ, alege ca ele sa fie o raza de pozitivitate in viata ta si creaza-le dupa stilul tau. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!