Ce accesorii sa porti la o nunta

Ce accesorii sa porti la o nunta
Sezonul nuntilor a inceput in forta odata cu venirea caldurii, toti cei care au dorit sa-si uneasca destinele fiind amanati in ultimii ani de corona virus. Acest an este unul lipsit de restrictii pe partea de evenimente sociale, prin urmare fiecare este liber sa-si creeze o nunta de poveste asa cum nu a mai fost. Daca este invitat la un eveniment festiv in aceasta vara, este important sa iti pregatesti tinuta din timp si daca vrei sa fii cu un pas inainte, sa o asortezi cu tematica evenimentului.

Multi indragostiti aleg sa creeze o intreaga poveste prin nunta lor, prin decoratiuni florale, entertaineri, locuri de pozat cu o tematica anume si multe detalii care sa dea un plus de culoare. Prin urmare, este important sa fii cu un pas inainte si sa anticipezi ca vei fi pozat/a foarte des la o nunta si tinuta si accesoriile tale vor iesi in evidenta, prin urmare este esential sa fie elegante si sa impresioneze mesenii.

Recomandarile noastre pentru accesorii de purtat la nunta:

- bratara perle si bilute aur 585


bratara perle bilute aur

Acest model impresioneaza prin forma sa simpla, insa aspectul este cu siguranta impresionant. Culoarea ei preponderent alba simbolizeaza puritatea si se va asorta lejer cu orice tinuta de seara sau de zi, putand fi purtata chiar si de catre mireasa. 
 

- colier aur fluture


colier aur fluture

Un colier va completa mereu o tinuta de seara, indiferent de tipul rochiei sau a tinutei ce vrei sa o abordezi. Alege-ti unul elegant cu o simbolistica mereu valabila, puritatea naturii si a fluterlui ce poate fi asociata foarte usor cu candoarea momentului nuntii cand doi tineri isi unesc destinele pentru eternitate. 
 

- bratara inimi unite aur


bratara inimi aur

Acesta bratara poate fi purtata atat de mire cat si de mireasa, simbolizand doua inimi unite pentru si spre infinit. Surprinde perfect momentul in care cei doi isi gasesc destinele unite de dragoste si serbeaza asta cu cei dragi si familia. 
 

- bratara pietre onix si bilute aur


bratara pietre onix

Acest model se preteaza pentru barbati, avand un efect vizual puternic alaturi de un sacou cambrat pe dimensiunile tale si o cravata sau o esarfa care sa completeze paleta de culori. Modelul este unul care epateaza prin eleganta sau si materialele nobile, aducand un plus de culoare nuntii.


Indiferent de accesoriile pe care alegi sa le porti, important este sa te duci cu inima deschisa si cu o bucurie sincera pentru proaspetii indragostiti. Nunta este un puternic moment cand doi oameni isi unesc destinele si aleg sa isi continue destinele din acel moment doar in doi. Poarta bratari handmade cu fir sau bratari cu aur cu snur si completeaza-ti tinuta in cel mai elegant mod posibil. 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!