Accesorii pentru vara si sezonul cald

Accesorii pentru vara si sezonul cald
Zilele insorite de bat la usa si ne anunta ca urmeaza un nou sezon de vara si de relaxari la piscina impreuna cu prieteniii si cei dragi. Odata cu venirea lui, garderoba noastra se va schimba iar accentul va fi pus pe tinute lejere, camasi de in, pantaloni scurti si accesorii care sa puna in evidenta stilul nostru si sa ne completeze tinuta. 

Fie ca ne referim la o iesire in oras casual intr-o seara de vineri sau ne referim la un concediu intreg pe o insula din Grecia, trebuie sa avem accesoriile potrivite pentru tinuta noastra. Acestea sunt plusul de culoare pe care oricine trebuie sa il aiba la hainele sale pentru a-si face simtita prezenta si a oferi celorlalti o mica privire inauntru personalitatii sale vibrante.

Atentie cu care iti alegi un tricou trebuie sa fie si aceeasi cu care sa iti alegi si o bratara handmade sau un colier elegant, pentru a iesi in evidenta oriunde mergi. De aceea noi venim in ajutorul tau si iti prezentam cateva piese cu un aspect exemplar, avand un colorit versatil, putand fi purtate atat la tinute casual formate din blugi, camasa, pantaloni scurti, sau la tinute office formate din pantaloni de stofa, costum de mire, rochie miresa, etc.

Recomandari handmade pentru sezonul de vara


bratara bilute aur si sticla fateta

bratara bilute aur sticla fatetata

Cu un design elegant care se trage din naturaletea materialelor folosite la crearea ei, aceasta bratara iti va impresiona cu siguranta prietenii. Pe un snur de matase fin am adaugat bilute de aur 585 impreuna cu sticla fateta de culoare violet pentru un aspect cat mai regal. Este un model pentru cei care au incredere in abilitatilor lor si vor sa ia viata in piept cu putere. 


- bratara bilute aur si turcoaz

bratara bilute aur turcoaz

Un model ce nu are nevoie de prezentare, facandu-si singur introducerea prin coloritul sau plin de vitalitate. Turcoazul are o nuanta ce exprima vitalitate si naturalete, putand fi asociat cu un cer senin intr-o zi de vara sau cu marea inspumata. De aceea aceasta bratara va atrage priviri pe oriunde vei merge si veit fi compimentat/a pentru alegerea ei. Poart-o cu incredere!


- colier aur ingeras

colier aur ingeras

Un model cu un design minimalist ce impresioneaza prin simplitatea si naturaletea sa. Poate fi purtat la o tinuta lejera, la o camasa de in, la o rochie de seara sau chiar si la piscina. Este pentru cei care stiu ca ceea ce este mult unori strica, iar esentele tari se tin in sticlute mici. Poarta-l cu incredere!


Acestea sunt doar o serie de recomandari pentru care le avem pentru tine pentru aceasta vara. Indiferen de ce alegi sa porti, fa-o cu naturalete, nu exagara cu numarul bratarilor si alege un parfum fin care sa mearga alaturi de ele. Distractie placuta!


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!