Bratara aur sau argint?

Bratara aur sau argint?
Alegerea unei bratari este o chestiune personala ce tine de gust si de preferinte personale. Procesul de alegere trebuie sa plece de la o motivatie personala care se reflecta stilul tau. Plecand de la preferintele fiecaruia in functie de forma bijuteriei sau culoarea snurului, ramane sa alegeti aliajul din care sa fie creat accesoriul, aur sau argint. 
 

Ce sa aleg intre bratara personalizata de aur si bratara de argint?

Aurul si argintul sunt metale pretioase care au fost folosite dea lungul timpului pentru crearea de bijuterii pretioase, purtate atat de familii regale si nu numai. Aceste aliaje au un aspect elegant si datorita compozitiei lor sunt maleabile pentru a fi create diverse forme din acestea. Aurul are o traditie indelungata in viata familiilor regale, fiind folosit chiar si de catre Vatican sau Papa in compozitia coroanelor sau a obiectelor de cult. Aurul are o conotatie de eleganta si opulenta, datorita raritatii pe care o are si greutatii prin care sunt gasite zacamintele de aur. In trecut pe vremea romanilor, aurul avea o importanta majora, fiind folosit atat la construirea monezilor cat si ca mijloc de schimb.

In prezent, aurul si argint au intrebuintari diferite in diferite domenii precum auto, medicina sau construirea de echipamente pentru laptopuri sau pc-uri datorita capacitatii de conductor pe care aurul o are. Sunt in continuare metale rare, care au pret de achizitie ridicat in comparatie cu altele si sunt folosite pentru bijuterii. 

Aurul are o aer mai sofisticat, atat datorita coloritului sau galben, alb deschis sau roz, cat si datorita raritatii pe care o are. Aurul se preteaza pentru bratari purtate la ocazii speciale sau eveniment prin care doriti sa impresionati cu tinuta si accesoriile voastre. Nu este o aliaj ce se recomanda pentru purtarea zilnica, pierzandu-si din importanta sau exculisivitate daca va fi afisat mereu. Va recomandam pentru purtari zilnice o bratara din argint, iar pentru tinute prin care doriti sa epatati bratari aur
 

Purtati cu incredere indiferent ce alegeti

Indiferent de alegerea facuta, purtati cu incredere modelul care va defineste gustul si preferintele. Nu va lasati influentati de gusturile celorlalti sau de moda trecatoare. Accesoriile vor fi mereu o preferinta personala, prin urmare si alegerea trebuie sa fie pe masura. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!