Bratara gravata sau cu model?

Bratara gravata sau cu model?
Bratarile sunt o alegere personala cand vine vorba de modele sau tipuri sau variante, de aceea este important sa va raportati la ce vreti sa exprimati prin noul accesoriu. Moda trece si vine, insa o alegere personala baza pe hobbyurile sau preferintele tale va ramane mereu. De aceea este important sa faci o alegere baza pe ceea ce simti sau ce crezi ca ti-ar placea tie.

Noi la Amprentahandmade ne-am gandit sa iti venim in ajutor si sa iti oferim diferite modele din care poti alege, pentru fiecare gust sau preferinta, astfel incat sa multumim pana si pe cei mai pretentiosi cumparatori. 
 

Bratara cu banut gravat sau cu model?


O alegere des intalnita este cea dintre modele cu banut gravat sau cu model sub diferite forme precuma avion, ursulet, ingeras sau altele de genul. Pentru a putea raspunde la intrebarea aceasta, trebuie sa va intrebati mai intai ce emotie vreti sa exprime bratara pentru voi. Daca doriti sa purtati mereu cu voi o amintire a celor dragi, cea mai buna alegere ar fi un banut de aur gravat cu poza lor. Astfel veti avea mereu un accesoriu elegant care sa va aduca aminte de cei dragi si pe care il puteti purta lejer la orice tinuta.

Puteti opta pentru o bratara banut aur cu fotogravura, care sa aiba pe fata o poza cu cei dragi, iar pe spate numele lor sau un mesaj emotionant despre ei. Astfel puteti combina lejer o poza emotionanta cu o descriere pe masura. 

Daca doriti un accesoriu mai playfull, puteti opta pentru un model cu forma amuzanta, care sa va aduca aminte de un hobby pe care il aveti sau nu. Puteti alege dintr-o gama variata de forme pe care le avem afisate pe site precum avion, ursulet, ingeras etc. Pe spatele acelor forme se poate de asemenea grava un nume sau un cuvant care va trezeste o anumita emotie. 


Indiferent de ce model alegi, poarta cu incredere bratara aleasa si mandreste-te cu decizia luata.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!