Colier sau bratara?

Colier sau bratara?
Accesoriile sunt o parte esentiala a oricarui tinute, iar alegerea unuia potrivit poate completa sau dezavantaja o tinuta. Alegerea unei bratari sau a unui pandantiv trebuie sa fie o chestie de gust personal, in functie de preferintele si cerintele fiecaruia. Moda trece si vine, insa caracterul si alegerile ne definesc. 

De aceea este important sa facem o alegere chibzuita cand vine vorba de accesorii si sa alegem in functie de gusturile noastre si nu bazat pe trenduri trecatoare. De aici a plecat si intrebarea la care multi dintre clientii nostrii trebuie sa isi raspunda, sa aleg un colier sau o bratara de purtat?
 

Pandativ sau bratara?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, trebuie mai intai sa va ganditi la ce stil de tinuta o sa abordati si la ce eveniment o sa luati parte. Daca o sa fie un dineu de seara unde doriti sa impresionati, va recomandam sa lasati incheitura mainii fara nimic si sa adaugati doar un colier de argint cu un mesaj dragut. Astfel veti avea o rochie de seara care va pune in evidenta gatul si pandativul sau colierul pe care il veti purta.

Bratara iti va complementa tinuta la o tinuta de zi, casual, in care mainile sunt in evidenta datorita gesturilor pe care le faci cu ele sau pentru ca esti la munca si le ai mereu in miscare. O bratara aur eleganta gravata cu numele tau sau cu un accesoriu sub o forma draguta va aduce un plus tinutei si iti va complimenta stilul.


Prin urmare, alegerea dintre pandantiv sau bratara personalizata nu este de fapt o alegere ci tine de stilul pe care doriti sa il abordati sau eveniment la care o sa fiti prezent. Exista cazuri cand puteti sa le purtati in acelasi timp, fara sa va incarcati prea mult mana sau gatul 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!