Accesorii pentru cei credinciosi

Accesorii pentru cei credinciosi
Dea lungul timpului credinta a fost mereu un sprijin pentru toti oamenii care au dorit sa spere la o viata mai buna. Motivatia pentru a lupta in viata vine din interior si din speranta ca lucrurile se vor indrepta spre mai bine, iar credinta este catalizatorul motivatiei de zi cu zi. Ea ne ofera umarul de repaus de care avem nevoie in zilele triste in care totul pare ca nu mai are sens.

Pentru a ne ajuta in urmarea credintei si a spiritualitatii, avem nevoie de lucruri in juru nostru care sa ne aminteasca de Dumnezeu, de credinta si de speranta ca orice noapte oricat de lunga are si o dimineata. Noi ne-am gandit sa iti propunem o serie de accesorii cu o insemnatate spirituala ridicata, care pot fi personalizate dupa gustul tau.

Accesorii cu o insemnatate spirituala ridicata:

- bratara cu rugaciunea Tatal nostru gravata

bratara rugaciunea tatal nostru

Este un accesoriu unic cu o rugaciune de baza pentru toti. Este prima rugaciune pe care am invatat-o cand eram mici si cu cea mai mare insemnatate pentru oricine care este religios. In zilele cand simti ca nu mai poti, citeste aceasta rugaciune de pe bratara ta si adu-ti aminte ca Dumnezeu e in spatele tau si te sprijina in orice vrei sa faci. 


- pandantiv cruce aur

colier cruce aur

Un accesoriu mic dar cu o insemnatate mare. Pentru zilele cand te simti singur/a, atinge aceasta mica cruciulita si adu-ti aminte de ce te-a motivat sa pleci la drum si adu-ti aminte ca cineva te vegheaza de sus si iti calauzeste pasii spre mai bine.


- bratara aur ingeras

bratara aur ingeras

Bratara aur ingeras care sa iti aduca aminte ca ai un inger pazitor sus care iti vrea binele si te indruma spre calea ta aleasa. Nu iti pierde niciodata speranta in mai bine si gandeste pozitiv mereu. 


Aceste accesorii au o insemnatete spirituala mare si iti vor aduce aminte ca nu esti singur/a si ca cineva iti vrea mereu binele acolo sus in ceruri. Poarta-le cu mandrie si tine-ti capul sus spre o viata mai buna!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!