Fii unic printr-o bijuterie unica!

Fii unic printr-o bijuterie unica!
Prima impresie este mereu cea mai importanta in ziua de astazi, de aceea conteaza sa ai un stil vestimentar unic care iti puna in evidenta personalitatea si particularitatile ei. Amprentahandmade vine in ajutorul tau si iti ofera o gama variata de bijuterii handmade unice care iti pot scoate in evidenta pasiunile si stilul tau unic de a fi.

Iti reamintim de asemenea ca majoritatea accesoriile de la noi pot fi gravate laser cu numele tau sau mesajul dorit, astfel le vei face unice si vor avea o importanta emotionala mai mare. Gravarea se realizeaza prin procedeu cu laser, astfel nu raman urme ascutite, bratara nu deranjeaza la purtare iar aspectul initial se pastreaza un timp indelungat. Completeaza-ti tinuta cu ceva care sa te reprezinte

Va prezentam o serie de modele unice


- bratara hairstylist

Fie ca esti atras de domeniul hairstyling sau chiar ai ajuns sa lucrezi in el, aceasta bratara este alegerea potrivita pentru tine. Alcatuita dintr-un model de argint sub forma de foarfec si pieptan si un snur de matase reglabil, aceasta bratara va exprima mandria ta fata de profesia pe care o ai celor din jur. 

- bratara avion aur

Daca cerul nu mai este limita pentru tine si strabati norii cu nu deltaplan sau un avion de pasageri, aceasta bratara este perfecta pentru tine. Alcatuita dintr-un model din aur sub forma de avion si snur de matase reglabil, este detaliul care iti lipseste din uniforma de pilot. Arata-le celor din jur ca esti mandru de cariera ta.

- bratara mama si copilu

Minunea nasterii nu se poate exprima in cuvinte insa se poate purta la mana. Adu-ti aminte mereu de comoara care te asteapta acasa atunci cand nu esti langa ea cu o bratara eleganta care portretizeaza mama tinand in brate bebelusul ei. 

- bratara cuplu

Celebrati-va dragostea cu un set de bratari de cuplu sub forma de Minnie si Mickey mouse. Aceste bratari sunt un mod ideal de a va asorta tinutele fara a va stradui prea mult sau a cadea in ridicol. Acceosoriile sunt sub forma de Minnie si Mickey mouse impreuna cu un snur de matase reglabil.


Acestea sunt doar o serie de bratari peronalizate cu un aspect unic pe care lu puteti gasi pe site-ul nostru. Va invitam sa ne rasfoiti paginile si sa gasiti modelul care se potriveste gusturilor voastre. Mai apoi gravati-l cu un mesaj sau numele vostru pentru a-l face complet unic.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!