Bratari pentru sezonul de vara

Bratari pentru sezonul de vara
Sezonul cald se apropie cu pasi rapizi si odata cu el si tinutele groase ne vor parasi garderoba si le vor lua locu tricourile si rochiile cu umerii goi. Tinutele boeme si lejer de vara ne permit sa purtam mai multe accesorii, acestea fiind usor de vazut si asortat cu geanta, cureaua sau alte detalii. Fiind un detaliu important din orice, accesoriile trebuie tratata cu atentie. Va recomandam sa renuntati la modelele clasice si banele din magazine si sa va faceti o bijuterie unica care sa se potriveasca stilului si pasiunilor pe care le aveti.

O alegere inteleapta este sa recurgeti doar la o singura bratara pe mana si un colier. Astfel nu veti aglomera mana devenind plina de bratari sau accesorii care nu isi au rostul si nu se combina cu nicio alta piesa de vestimentatie.


Pentru aceasta vara va recomandam urmatoarele modele:


bratara accesoriu aur avion
bratara aur avion
Realizata din fir de matase reglabil care nu se simte la purtare si un model din aur 585 sub forma de avion. Este o bratara cool, care poate fi asortat rapid cu diferite stiluri, fie ca va imbracati pentru birou sau ca sa iesiti. Modelul poate fi gravat simplu cu initialele numelui pentru a-l face unic si personal. 


- bratara agate si bilute de aur
bratara agate si bilute aur

O alegerea inteleapta pentru o iesire in oras sau daca doriti sa o asortati la costum. Model elegant alcatuit din agate si mici bilute de aur. Se poate asorta lejer la camasa sau tricou. Recomandam sa fie purtata singura, fara alte bratari care sa o eclipsese, forma ei clasica fiind indeajuns pentru a starni invidia prietenilor.


- bratara aur ursulet
bratara aur ursulet

Aceasta este o alegere potrivita daca vreti o tinuta mai playfull, care sa imbine accesoriile amuzante cu haine serioase. Este potrivita atat pentru cei mici, cat si pentru adultii care nu se iau prea in serios. Model cu bratara eleganta rosie care va iesi in evidenta si va starni curiozitatea prietenilor tai.


- bratara tablita argint si piele
bratara argint piele

O alegere perfecta pentru oricine vrea un accesoriu elegant dar cu insemnatate emotionala in acelasi timp. Poate fi gravata fie cu numele tau si a persoanei dragi, fie cu un mesaj emotionant care sa iti ridice moralul in zilele triste. 


Indiferent de ce bratara vei alege in functie de gusturile tale, aceasta va fi o investitie pe viitor, toate fiind construite la o calitate ridicata si pastradandu-si aspectul in timp. Poart-o cu incredere si arata-le celor din jur ca esti mandru de alegerea facuta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!