Ce culoare de snur sa aleg la bratara mea?

Ce culoare de snur sa aleg la bratara mea?
Detaliile sunt cele care fac diferenta intr-o tinuta. Fie ca ne ferim la un costum business care impreisoneaza prin calitatea lui si liniile drepte sau o tinuta casual, accesoriile si detaliile acestora pot completa tinuta sau o pot face sa para banala sau chiar mai rau, kitchoasa. Este important sa ne gandim cum o bratara va impacta restul tinutei si cum se va asorta impreuna cu o cravata, o curea sau chiar un portofel care va fi vazut impreuna cu restul tinutei. 

Pentru ca ne-am gandit la aceste detalii, noi va oferim ocazia sa va personalizati bratara cu un snur diferit, atat in forma lui cat si in culoarea acestuia. Astfel veti fi complet multumiti de alegerea facuta si veti purta cu incredere bratara unica pe care v-ati ales-o.


Tipuri de culori de snur de matase


- snur rosu

Rosul este o culoare cu un puterni impact vizual si emotional. A fost folosita dea lungul instoriei pentru ceremonii oficiale (covorul rosu), iar la haine este considerat a fi o pata de culoare pentru cei ce vor sa iasa in evidenta si sa epataze. Multi politicieni aleg cravata de culoare rosie, fiind un simbol al puterii si al increderii in sine. O bratara de culoare rosie va iesi foarte usor in evidenta si va fi remarcata de toti cei din jur. Prin urmare este o alegere potrivita daca vreti sa epatati sau vreti sa o asortati la o camasa alba simpla si o pereche de blugi, la un costum sau chiar o tinuta mai lejera de vara.

Nu recomandam o bratara rosie daca vreti o tinuta cat mai simpla, care sa nu iasa in evidenta cu nimic. 

- snur negru

Negru este o culoare pe cat de sobra, pe atat de versatila, putand fi asortata usor la diferite tinute si pentru diverse evenimente. Avand un contrast puternic, poate fi purtata la costum pentru o tinuta business sau una casual, dar cu aceeasi paleta inchisa de culori. Recomandam snurul de culoare inchisa la tinute sobre sau prin care sa exprimati seriozitate. Va fi greu de asortat la haine deschise la culoare, de vara. 


Prin urmare, alege-ti cu grija bratara personalizata pe care urmeaza sa o porti. Indiferent de ce alegere faci, poarta cu incredere si mandreste-te cu decizia facuta. Fa-o unica si graveaza-ti numele sau un mesaj motivational scurt pe spatele ei. 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!