Cum comand o bratara sau un produs pe Amprentahandmade?

Cum comand o bratara sau un produs pe Amprentahandmade?
Daca te-ai intrebat vreodata cu decurge o comanda la noi, iti vom raspunde astazi la intrebare. Fie ca iti doresti o bratara eleganta sau un produs unic care sa te defineasca, noi avem solutia. Oferim aceeasi atentie la detalii, indiferent de produsul comandat si facem asta pentru a va starni mereu zambetul pe buze atunci cand veti primi comanda. Ne mandrim cu toti clientii care ne-au trecut pragul virtual si facem tot posibilul sa ii multumim. Prin urmare, o comanda decurge prin urmatorii pasi:


1 - Alegerea bratarii sau a produsului dorit

Noi ne-am straduit sa punem pe site toate produsele de care suntem mandrii si din care poti alege. Aici tine de tine sa vezi ce te-ar interesa si parcurgi rafturile magazinului nostru virtual pentru a gasi ceva ce te atrage sau care ti s-ar parea potrivit tie. In functie de ce alegi, noi ne mobilizam dupa

Bratara handmade

Daca vrei o bratara handmade, apeleaza la instinctele tale si mergi pe ceva ce te defineste. Daca ai o pasiune care te consuma, gaseste un accesoriu care sa o defineasca si poarta-l cu mandrie. Opteaza pentru un model de snur simplu sau impletit. Iesi in evidenta si alege un snur de culoare rosie. Dar nu in ultimul rand, pune-ti amprenta asupra ei si graveaza-ti numele pe ea sau a persoanei care urmeaza sa o primeasca. Astfel vei avea un accesoriu unic, doar al ta.

Tricou sau articol personalizat

Daca te-ai saturat de modelele banale din magazine te intelegem, si noi la fel. Acum ai ocazia sa iti faci un tricou dupa bunul plac, creativitatea ta fiind limita. Pune o scena de film sau orice personaj care te defineste pe un tricou si poarta-l cu mandrie. In acelasi asentiment, alege un ceas de perete si fa-l unic, un mousepad, o bricheta sau jambiere. La noi le gasesti pe toate.

Trandafiri sapun

Iesi in evidenta si ofera un cadou diferit, care isi va pastra aspectul si culoarea mult timp. Alege un aranjament floral din trandafiri de sapun, sub diferite forme. Fie ca il vrei intr-un cufar sau intr-o cutiuta cu aspect vintage, la noi le gasesti pe ambele. Fa-ti un buchet dupa gusturile tale, din cate bucati de trandafiri vrei si culorile dorite, rosu, albastru, galben. Iar daca ajungi sa te plictisesti de ele, pune-le in cada si fa o baie fierbinte, trandafirii topindu-se la contact cu apa si emanand un miros placut.

Baloane personalizate

Fa-ti petrecerea unica si pune fata sarbatoritului sau un mesaj emotionant pe mai multe baloane. Noi ne ocupam de restul.

Poze cu mesaj

Arata-le celor din jur cat de mult ii pretuiesti si cat iti pasa si fa-ti o serie de poze cu mesaj care sa le aduca zambetul pe buze apropiatilor tai. Indiferent de ocazie, o poza draguta va pune mereu zambetul pe buze celor dragi.


2 - Plasarea comenzii

Dupa ce te-ai hotarat ce sa iti comanzi, urmeaza sa dai comanda pe site. Alege sectiunea de personalizare, pune-ti numele pe bratara sau alege tipul de snur doriti si da click pe adauga in cos. Daca vrei sa iti faci un tricou, incarca imaginea pe care o vrei printata pe el si de restul ne ocupam noi.
comanda bratara handmade    tricou personalizat

Dupa ce ai adaugat in cos, trebuie doar sa iti introduci datele de livrare, numele tau si adresa excata, un numar de telefon si cam asta este tot. Poti sa plasezi comanda fara sa ai cont la noi pe site, sau poti sa iti faci cont odata cu plasarea comenzii. Poti plati prin card online sau ramburs, decizia este la tine.
 

3 - Realizarea comenzii dorite

Dupa ce am primit datele de la tine, ne punem pe treaba. Ne apucam sa iti construim tricoul, bratara sau aranajamentul dorit. In toate comenzile noastre punem aceeasi atentie la detalii si ne intereseaza sa iti starnim zambetul atunci cand o vei primi. La bratari, accesoriile trec printr-un proces de gravare minutios, realizat cu laser, care ne permite sa iti scriem mesajul dorit intr-un mod elegant care nu lasa margini ascutite si se simte usoara la purtare. 


4 - Livrarea comenzii

Dupa ce am realizat produsul dorit, ne apucam sa il impachetam frumos si sa-l trimitem spre tine. Ne asiguram ca acesta va calatori in siguranta prin curierat rapid si va ajunge in cel mai scurt timp la adresa specificata.
review bratara amprentahandmade

Acum nu-ti ramane decat sa te bucuri de alegerea facuta si sa porti cu incredere bratara aleasa sau sa iti etalezi in camera cu mandrie produsul dorit care este unic, fiind facuta dupa dorintele si creativitatea ta. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!