De ce sa alegi bratari handmade personalizate?

De ce sa alegi bratari handmade personalizate?
Hainele sunt prima impresie pe care cineva ne-o lasa asupra noastra, prin urmare ele pot sa ne ajuta sa impresionam pe cei din jur sau din contra, sa le lasam o impresie gresita despre noi. De aceea este important sa alegem cu atentie hainele si accesoriile pe care le purtam zilnic, pentru a fi siguri ca ele ne reprezinta si ne ajuta sa transmitem o energie potrivita celor din jur. De cate nu ti s-a intamplat sa cataloghezi o persoana gresit doar pentru ca nu avea hainele corecte pe el?

Acelasi lucru se poate intampla si cu accesoriile si bratarile pe care le purtam. Ori sunt prea multe, ori epateaza intr-un mod gresit, ori sunt alese gresit in combinatie cu stilul vestimentar din acea zi sau evenimentul la care luam parte. Daca vrei sa fii luat in serios, trebuie sa iti gandesti mereu garderoba in combinatie cu petrecerea la care o sa iei parte sau cu imaginea pe care vrei sa o transmiti. Nu poti lua parte la o ceremonie sobra cu o bratara cu fir rosu care epateaza, nefiind in ton cu restul dineului. La fel cum o bratara complet neagra la o onomastica unde tonul petrecerii este veselia, ar fi putin iesit din sincron.
 

Alege o bratara personalizata care sa iti usureze introducerea


Scapa de aceste griji si alege-ti mereu cu atentie bratara pe care urmeaza sa o porti in combinatie cu stilul si hobbyurile care te reprezinta. Daca este pasionat de tuns, poti opta pentru o bratara hairstlying. Daca ai o cariera in aviatie, poti alege o bratara aur model avion. E usor sa iti alegi o bratara care sa te reprezinta cand ai pasiuni care sa te reprezinte. 

Pentru a-ti completa stilul, fa-o unica si graveaza-ti numele pe ea sau un mesaj motivational care sa iti aduca zambetul in momentele triste. Gravarea se realizeaza prin laser, astfel nu raman margini ascutite care sa te deranjeze la purtare sau care sa arate inestetic. Astfel vei avea o bratara care sa te defineasca si care este unica prin mesajul gravat pe ea.


Poarta cu incredere ce ai ales


Indiferent de bratara aleasa, poart-o cu incredere la orice eveniment te vei duce sau in viata de zi cu zi. Este alegerea ta si te defineste. Fii mandru de alegerile pe care le faci si nu te sfii sa iti etalezi bratarile. Gusturile mereu vor fi un punct de vedere personal, prin urmare nu trebuie explicate sau aparate, doar asumate. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!