Idei decoratiuni pentru Sarbatorea de Paste

Idei decoratiuni pentru Sarbatorea de Paste
Sarbatoriile pascale sunt un prilej unic prin care ne adunam sa comemoram minunea invierii mantuitorului Iisus cat si spalarea pacatelor facute pana in acest punct. Fiind un moment atat de important toti credinciosii se aduna la biserica sa celebreze aceasta minune ca mai apoi sa stea in tihna la masa alaturi de cei dragi si sa comemoreze acest eveniment. 

Dat fiind faptul ca casa va va fi plina de musafiri, fie ei rude apropiate sau prieteni de pe alte meleaguri ce au profitat de aceasta zile sfinte pentru a se reintalni cu cei dragi, este important sa ii primim cu drag si sa ne facem incaperile cat mai primitoare si frumoase. Fie ca ai o sufragerie incapatoare sau un living mic, noi iti vom recomanda o serie de decoratiuni inedite ce pot fi facute unice dupa stilul tau.
 

Recomandari decoratiuni sarbatori pascale


- aranjament floral foita sapun
trandafiri flori foita sapun

Aceste frumoase buchete pot fi folosite pentru a infrumuseta masa cu sfintele bucate de Paste sau pentru a decora camera musafirilor. Sunt o alegere inteleapta avand una spect extrem de frumos, nu se ofilesc pentru florile traditionale si au un odor mirific de pur si atragator. Pot fi facute buchete in diverse forme sau colorit. Sarbatorile au alt aspect cu un buchet de trandafiri unic din foita de sapun.


- ceas licheni colorat forma fluturi
ceas licheni personalizat fluturi

Timpul este mereu in gandurile noastre, fie ca asteptam o zi anume sau dorim sa treaca mai repede sa ajungem la o intalnire. De aceea ceasul este mereu in ochii nostrii sau a oaspetilor nostrii fie ca ne dorim sau nu. Fa-l unic si asigura-te ca mereu iti va starni un zambet cand vei privi ceasul. Avand o forma unica de unica impreuna cu licheni stabilizati si putand fi personalizat cu orice text. Iti va arata ora exacta cand va trebui sa pleci sa iei lumina de la sfanta biserica sau cand este gata cina de dupa. 


- cana termosensibila personalizata
cana personalizata

Cu totii ne vom intalni sa ciocnim un pahar de vin alaturi de cei dragi dupa masa sfanta de Paste, prilej in care canile si paharele vor fi in centrul atentiei. Surpinde-ti oaspetii cu o cana termosensibila care isi schimba culoarea in functie de temperatura lichidului din interior si care poate fi personalizata cu orice text sau imagine doresti. Fie ca vrei sa celebrezi o prietenie sau un moment important din viata, acest mic obiect unic este metoda perfecta. Creaza o masa de sarbatori pascale unica cu accesorii unice. 

Indiferent cum alegi sa-ti decorezi masa sau incaperea, intra in aceasta sarbatoare cu sufletul deschis si cu dragoste in suflet. Bucura-te de invierea domnului si celebreaza cu familia si apropiatii, povestiti-va incercarile, trairile, supararile si fiti prezenti in fiecare moment emotionant ce sa va desfasura. Un paste fericit si Hristos a inviat!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!