Ce dimensiune de bratara sa imi cumpar?

Ce dimensiune de bratara sa imi cumpar?
Bratara este un accesoriu elegant ce se poate asorta lejer la diferite tinute si stiluri de imbracaminte. Este un accesoriu folosit atat de catre barbati cat si de femei, pentru a intregi o tinuta si a-i adauga un plus de culoare. Pentru majoritatea dintre noi, bratarile fac parte din viata noastra de zi cu zi si le avem mereu pe mana. Dar la fel ca si hainele, bratarile trebuie schimbate la o perioada si asortate corespunzator fie cu evenimentul la care participam, fie cu stilul pe care il abordam in acea zi.

Ce stil de bratara sa port?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, mai intai trebuie sa incepi cu altele: ce ma atrage? ce hobbyuri am? care imi sunt pasiunile? Dupa ce raspunzi la aceste intrebari, poti sa te orientezi mai simplu asupra unor modele care sa te atraga si pe care sa le porti. Daca lucrezi in domeniul frizeriei, de ex ai aceasta bratara hairstylist care sa iti puna in evidenta munca. Daca esti pasionat de aeronautica, poti sa optezi pentru bratara avion aur. Plecand de la intrebarile de mai sus, poti alege diferite modele de bratari pe care sa le porti cu usurinta la hainele de munca, sau chiar la cele de ocazie. 
 

Ce dimensiune de bratara sa aleg?

O intrebare la care noi iti oferim un singur raspuns: oricare bratara o alegi, aceea este potrivita pentru tine. Noi oferim bratarile cu un reglaj manual care se adapteaza pentru orice stil de incheietura sau dimensiune. Este o varianta simpla, care se poate adapta lejer si la copii, cat si la adulti. Nu este cazul bratarilor pentru bebelusi, care au o dimensiune redusa speciala pentru mainile lor micute. Acestea pot fi observate si dupa descriere, fiind mentionat ca sunt pentru cei mic.

Prin urmare, indiferent de ce accesoriu alegi, aceasta va fi potrivita pentru tine si pentru mainile tale. Poart-o cu incredere si mandreste-te cu alegerea facuta. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!