Idee cadouri pentru femei sau barbati

Idee cadouri pentru femei sau barbati
Zilele onomastice sau cele in care celebram relatia cu persoana draga sunt momente unice care ne permit sa ne uitam in spate si sa vedem cat am trait impreuna cu o persoana minunata si cate bucurii ne-a adus in viata noastra. Fie ca iti cauti un cadou pentru ziua mamei, ziua iubitei, a sotiei sau pentru a celebra data la care v-ati intalnit sau casatorit, noi iti venim in ajutor si iti oferim o serie de idei de cadouri pentru femei sau idei de cadouri pentru barbati, majoritatea recomandarilor fiind valabile pentru ambele sexe.

Inainte de a putea pleca in cautarea cadoului, ar trebui sa incepi sa iti pui o serie de intrebari. Care sunt pasiunile sau placerile care definesc acea persoana? Fie ca te referi la partanerul sau partenera ta, cu siguranta te poti gandi la o serie de accesorii care ii trezesc interesul si o fac sa zambeasca. Poti pleca de la acele recomandari si mai apoi sa iti personalizezi in continuare cadoul.

Noi ne-am gandit la o serie de cadouri care cu siguranta o sa fie apreciate si le-am impartit dupa cum urmeaza:
 

Idei cadouri femei

- ursulet de plus personalizat

Orice femeie va aprecia un cadou romantic precum un ursulet de plus. Noi iti oferim posibilitatea de a-l personaliza cu o poza sau un text dorit. Pune-mi amprenta asupra cadoului cu o poza cu voi sau un mesaj care sa-i starneasca zambetul si fa-o fericita. 

- bratara argint cu nume decupat

Alege un cadou care sa o reprezinte si cumpara-i o bratara de argint cu numele ei decupat. Bratara poate fi creata din fir de matase rosu, negru sau alta culoare la alegere, impreuna cu accesoriul din argint sub forma numelui ei. Un cadou care o sa-i arate ca te-ai gandit la ea si ca iti pasa.

- baloane personalizate

Daca vrei sa ii umplii camera de o serie de baloane amuzante cu poza voastra pe ele care sa-i aduca mereu aminte de dragostea dintre voi, noi te putem ajuta. Este de asemenea o idee buna pentru petrecere, putand umple camera cu baloane personalizate cu poza sarbatoritului sau a sarbatoritei.
 

Idei cadouri barbati

- portofel piele personalizat

Orice barbat va aprecia ca ii cumperi un accesoriu practic care o sa il ajute in viata de zi cu zi. Ofera-i un portofel de piele personalizat, fie cu poza voastra sau cu un mesaj motivational care sa-i puna zambetul pe buze. 

- tricou negru personalizat

Fie ca vrei sa imortalizezi un moment impreuna pe care l-ai trait sau stii ca ar vrea o anumita grafica, noi te putem ajuta. Ofera-i un tricou elegant negru cu o poza pe el sau un mesaj motivational care sa-i puna zambetul pe buze in zilele ploioase.

- breloc personalizat de metal

Orice barbat nu pleaca de acasa pana cand nu-si gaseste cheile de la casa sau de la masina. Ajuta-l sa tina mereu minte unde le-a lasat cu un breloc elegant personalizat cu poza voastra. Acest model poate fi agatat usor la orice breloc iar poza eleganta de pe el ii va aduce mereu aminte de voi. 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!