Ce lungime de bratara sa aleg?

Ce lungime de bratara sa aleg?
O bijuterie personalizata este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra. Fie ca ne pregatim de un eveniment sau vrem sa aratam bine la servici, un accesoriu mic dat cu o insemnatate emotionala mare va schimba complet tinuta noastra. Fie ca alegi o bratara simpla, cu un accesoriu mic sub forma unei cruciulite sau optezi pentru modele mai speciale din agate si accesoriu elegante sub forma de ursulet, avion sau hairstylist, aceasta se va mula perfect pe incheietura ta. 

De ce spunem acest lucru? Pentru ca folosim un sistem de prindere elegant si usor de ajustat in acelasi timp. Bratarile sunt alcatuite din fir de matase cu snur, care se poate ajuta usor tragand de capatele acestuia, fie pentru a largi prinderea sau pentru a o micsora. Ajustarea se poate face lejer cu o singura mana, fara sa fie nevoie de ajutorul cuiva pentru a va incheia bratara cum se intampla cu modelele clasice din aur cu prindere cu cheita. 
 

De ce folosim fir de matase?

Avantajele acestui material sunt nenumarate, printre care:

- este un metarial natural, care lasa pielea sa respire si nu isi pierde din integritate in timp. Matasea a fost folosita dea lungul anilor pentru diferite intrebuintari casnice, cat si pentru fabricarea hainelor. Este un material moale, care nu irita pielea si nu deranjeaza la purtare.

- rezista la contactul cu apa. Nu recomandam sa faceti baie cu bratara la mana, insa aceastsa nu isi va pierde din integritate daca va spalati odata pe maini cu ea la incheietura sau va prinde ploaia cu aceasta la mana.

- isi pastreaza aspectul in timp. Fiind un material natural, matasea nu isi altereaza aspectul in timp, pastrandu-si intensitatea culorii chiar si dupa multiple purtari la rand sau chiar ani. 


Indiferent de ce model veti alege, bratara va fi manusa la incheitura, datorita usurintei cu care o veti putea ajusta pentru orice marime. Purtati-o cu incredere si cu dragoste, pentru ca reprezinta o alegere inteleapta. Graveaza-ti numele sau un mesaj pe ea pentru a-ti starni mereu o emotie cand o vei purta. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!