Cum sa ai o petrecere de taiere mot de neuitat

Cum sa ai o petrecere de taiere mot de neuitat
Copii sunt o minune care apare in viata noastra facandu-ne mai impliniti, mai uniti si mai conectati ceea ce este mai important, familia. Ei sunt motivatia noastra de a munci, de a trai si ne aduc zambetul de fiecare data cand ii privim sau cand ne aducem aminte ca ne asteapta acasa. De aceea este important sa ii celebram si sa ii apreciem in viata noastra, inca de la inceputurilor lor si pana cand ne depasesc in inaltime.

O prima petrecere de neuitat in viata celui mic o reprezinta implinierea primului an de viata, un prim succes ca a reusit sa se dezvolte sanatos si ca urmeaza sa creasca si sa ne face mandrii cu realizarile sale. De aceea este important sa celebram acest prim pas al lui in viata cu o ceremonie pe cinste.
 

Traditia taierii motului

Acest obicei dainueste de mult timp si dupa cele spuse din batrani, parul copilului nu se taie pana la varsta de 1 an, urmand ca mai apoi sa ii fie taiata o suvita din crestet pentru a celebra cresterea lui. In functie de zona tarii, acest obicei este acompaniat de diferite altele precum ruperea unei turte, etc. Cate case, atatea traditii, in unele zone fiind aleasa o zi impara pentru taierea motului, in altele fiind preferata neaparat o zi de duminica si neaparat o zi senina cu soare.

Indiferent de ziua aleasa, este important sa o faceti pentru celebrarea sanatatii celui mic si faptului ca a reusit sa creasca mandru si frumos. Este o ocazie speciala prin care sa celebrati bucuria pe care va adus-o in viata voastra de cand s-a nascut. 

Pentru o petrecere de neuitat insa, noi v-am pregatit cateva recomandari care o sa o completeze.
 

Recomandari pentru petrecerea de taiere a motului

- banut argint taiere mot

Ce nu poate lipsi de pe tava de argint, este banutul de argint impreuna cu snurul de matase. Noi va putem ajuta cu gravarea acestuia cu toate datele celui mic, precum ora, data nasterii, greutatea sa, zodie si alte detalii dorite. Impreuna cu un snur rosu sau albastru in functie de preferintele voastre sau genul celui mic, de care se va lega suvita taiata din crestetul copilului. Acest banut va dainui amintire in anii ce va sa vina de inceputurile sale.

- baloane personalizate

Ca sa iti surprinzi invitatii, umple camera sau salonul in care se va tine petrecerea cu baloane personalizate cu chipul celui mic. Va fi un plus de culoare si originalitate. Orice poza poate fi folosita.

- aranjament floral trandafiri 

Ca sa animi incaparea unde se va tine petrecerea, noi iti recomandam o serie de buchete trandafiri sapun. De ce sa la alegi pe acestea in detrimentul celor naturale? Simplu, acestea au o durata de viata nelimitata si pot fi folositi dupa petrecerea pentru decorul camerei tale sau in orice alta incapere, in comparatie cu cei naturali care trebuie aruncati dupa ce se ofilesc. 

Acestea sunt recomandarile noastre pentru a avea o petrecere de neuitat.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!