Ce tip de snur sa aleg pentru bratara mea?

Ce tip de snur sa aleg pentru bratara mea?
Alegerile in viata ne definesc, de aceea este important sa ne gandim inainte de a lua o decizie si sa fim siguri ca ne reprezinta. In cazul bratarilor noastre, noi va dam libertatea de a va alege atat culoarea snurului care insoteste accesoriul cat si tipul de snur care vine odata cu bratara. Astfel ne asiguram ca veti fi multumiti complet de alegerea facuta si veti purta bratara personalizata cu mandrie la orice eveniment sau tinuta.

Tipuri de snur din care puteti alege

1. Simplu

O alegere perfecta pentru o brata de zi cu zi, prin care nu vreti sa iesiti in evidenta. Acest tip de snur se poate asorta lejer la diferite tipuri de imbracaminte si nu atrage atentia asupra lui. Este o alegere potrivita pentru o bratara de zi cu zi, care vrea sa fie discreta si nu va epata prin nimic.
 

2. Snur impletit

Este o alegere potrivita pentru un contur mai pronuntat al bratarii, care vrea sa iasa in evidenta prin forma si culoarea ei. De obicei acest tip de snur este ales de o culoare mai deschisa, rosu sau chiar violet, pentru a lasa o impresie estetica puternica asupra privitorului. O recomandam pentru bratari de ocazie, pe care le purtati rareori, datorita frumusetii acestuia care completeaza o tinuta eleganta.
 

3. Snur manastiresc

Snurul manastiresc este o alegere potrivita pentru o bratara eleganta care vrea sa fie diferita prin forma ei. Fiind o traditie pastrata dea lungul a sute de ani, snurul manastiresc este impresionant datorita formei sale placute si a rezistentei sale la stres. Aceeasi forma este folosita si pentru bratari de supravietuire, datorita rezistentei la stres pe care o arata. 

Alegerea snurului poate fi facuta inainte de plasarea comenzii, in procesul de adaugare in cos. In acelasi punct puteti alege si culoarea snurului, pentru a putea fi multumit complet de alegerea facuta. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!